miercuri, 18 februarie 2009

TEATRU L.A. B.I.R.O.U.

L.A. B.I.R.O.U. va invita din nou la teatru.


"Un text de notorietate internationala. La data aparitiei a fost declarat "Biblia feminismului modern".
Monoloagele Vaginului - un spectacol rafinat, emotionant, incitant, provocator. Un text incisiv despre ce înseamna sa fii femeie in zilele noastre, dar nu numai, in care umorul se imbina cu tragicul. Femeile si barbatii au nevoie de eliberare de trecut, de prejudecati, de sclavia unei vieti de negare a normalului, de conditionarile impuse de societate... Eliberarea omului de aceasta închisoare psihologica vine doar din interiorul lui. Un îndemn la autocunoastere si la cunoasterea celui/celei de lânga tine.
Un spectacol despre comunicare, acceptare, iertare, intelegere, constiinta, intr-o lume blamata de singuratate. O lupta artistica împotriva violentei, ignorantei, lasitatii, pasivitatii; o lupta impotriva permanentului conflict dintre trup si suflet, materie si minte, femeie si barbat...Doar prin autocunoasere, incredere, dar mai ales prin IUBIRE se pot rupe barierele din noi si din jurul nostru.
"In 2001, textul a fost jucat la Madison Square Garden cu Melissa Etheridge si Whoopi Goldberg, ceea ce i-a asigurat vizibilitatea dincolo de cercurile feministe, obligându-i sa se pronunte si pe cei care considera ca feminismul nu e decât un mijloc de parvenire politica pentru câteva persoane care nu au argumente intr-un dialog real cu partenerii lor masculini. (...)
Regizoarea Mona Gavrilas si actrita Diana Giubernea au ales o cale calma: au selectat povestea, nu protestul, si in felul acesta mesajul poate fi identificat cu destinele unor oameni, nu cu zbaterea unei categorii. Folosind un minim de elemente (...), actrita nareaza când ironica, cu detasare, când sarcastica procesul prin care o femeie ajunge sa se inteleaga pe sine si sa dimensioneze raporturile cu celalalt. (...) La mica distanta, in fata publicului, excesul de traire creeaza o senzatie de jena si autoarele spectacolului au stiut sa se fereasca de aceasta capcana a monodramelor de studio."
Magdalena Boiangiu, Cotidianul.
Premiul pentru cea mai buna interpretare feminina la Festivalul International de Teatru StudioInterFest

Joi, 19 Februarie 2009, ora 19.00.

VA ASTEPTAM !!!

Intrarea: - 15 Lei
- 10 Lei - pentru elevi, studenti, pensionari

Str. Teiul Doamnei 96, in spate, de 3 ori la dreapta, dupa nr 96..98 si un bloc, cativa metri fiecare, prin Laptari Tei - Nada Florilor - Cladirea alba cu etaj, lipita de una mare, portocalie.

0723.28.14.16 - 0743.36.91.46 - 0771.29.40.88

sau HARTA

Niciun comentariu:

 


L.A. B.I.R.O.U. Club © 2008. Design by: Pocket